You are currently viewing Propagandaa
Saarikolta voisi kysyä, että onko Suomessa omat työttömät loppuneet? Eivät ole. Heidän työllistymisen edistämisestä puhuminen ei vaan ole niin tärkeää eikä erinomaista, koska työttömiähän Suomessa on aina ollut, kun taas työperäinen maahanmuutto tuntuu olevan terminä uusi keksintö, jota hokemalla Marinin hallitus aikoo Suomen pelastaa.

Propagandaa

Keskustan puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Annika Saarikko haluaa kaksinkertaistaa työperäisen maahanmuuton. Kun joukkoliikennekään ei pääkaupunkiseudulla kulje ilman maahanmuuttajia. Jos et ole Annikan ja Suomen hallituksen kanssa samaa mieltä asiasta, on sinulla vikaa asenteessa. Työperäisen maahanmuuton autuus ja ihanuus kun on vain ”asenteesta” kiinni, vai onko? Jos kyse onkin järjenkäytöstä. Mikä järki rahdata Suomeen kielitaidottomia afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä, jotka päätyvät suurimmaksi osaksi TE-keskusten helmoihin ja nauttivat Kela Gold:in mukaisia etuisuuksia. Lapsilisätkin maksatetaan Suomen rajojen ulkopuolelle, joku toimii Suomessa vain postiluukkuna.

Saarikolta voisi kysyä, että onko Suomessa omat työttömät loppuneet? Eivät ole. Heidän työllistymisen edistämisestä puhuminen ei vaan ole niin tärkeää eikä erinomaista, koska työttömiähän Suomessa on aina ollut, kun taas työperäinen maahanmuutto tuntuu olevan terminä uusi keksintö, jota hokemalla Marinin hallitus aikoo Suomen pelastaa. Epäilemättä, johan Marinin hallitus ehti koronankin voittaa.

Suomessa on kymmeniä jollei satoja kansainvälisiä yrityksiä, joiden palkkalistoilla on kymmeniä jollei satoja kansallisuuksia. Yritykset kyllä osaavat rekrytoida ne oikeat kielitaitoiset huippuosaajat ja asiantuntijat Suomeen töihin ilman Saarikon propagandaakin. 

Valtion tulisi pysytellä erossa kysynnän ja tarjonnan markkinoista ja keskittyä hoitamaan työtä oman maan kansalaisille, ja etenkin niille kantasuomalaisille. Kantasuomalaisella tarkoitan sitä perinteistä härmäläistä, en kokoomuslaista sokerikuorrutettua näkemystä monikulttuurisesta Suomesta.

********

Lapuan hiippakunnassa on piispanvaali marraskuun alussa. Mikäli kukaan ehdokkaista ei saa yli puolta annetuista äänistä, järjestetään toinen vaalikierros kahden eniten ääniä saaneen kesken marraskuun lopussa. 

Tietyt piirit tunkevat naista piispaksi. Mikäs siinä, sukupuoli on sivuseikka, mutta arvomaailma merkitsee. Minulla ei ole mitään naispappeja vastaan, mutta jos ja kun se on sama asia kuin sateenkaaripropaganda, niin en Raamatun vastaista henkilöä äänestä. Sateenkariväki voisi perustaa oman seurakunnan ja jättää evankelis-luterilaisen kirkon rauhaan ”tasa-arvolta”, joka alkaa muistuttamaan tasa-arvottomuutta.