You are currently viewing Nyt riittää!
Ei ole olemassa päästötöntä energiaa. On vain valeita. Puhtaus on näennäistä, koska saastutus on siirretty toisaalle.

Nyt riittää!


Seinäjoen kaupunginhallituksessa äänestin sen puolesta, että Nurmossa säilyy kunnallinen vanhustenhoito. Jos kiinteistö ja liiketoiminta olisi myyty yksityiselle, olisi osalle nurmolaisista ikäihmisistä osoitettu hoitopaikka kymmenien kilometrien päästä Ylistarosta tai Peräseinäjoelta – kaikilla kun ei ole varaa ostaa palvelua markkinoilta. Minulle riittää vanhusten kohtelu kauppatavarana.

**********

Sain kutsun Helsinkiin puhujaksi poliittisesti sitoutumattomaan valveutuneiden naisten järjestämä tilaisuuteen, jossa tuotiin ilmi vakava huoli viimeaikaisista lapsiin kohdistuneista törkeistä seksuaalirikoksista. Tilaisuudessa puhunut helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu kertoi, kuinka tilastojen mukaan pelkästään Helsingissä jo yli puolet seksuaalirikoksista ovat ulkomaalaisten tekemiä.

Tämä iljettävä, järkyttävä ja totaalisen tuomittava ilmiö rantautui Suomeen syksyllä 2015 Sipilän hallituksen ansiosta. Sisäministeri Orpo (kok) ei ottanut käyttöön rajavalvontaa eikä minkäänlaista kontrollia tulijoiden taustojen tai motiivien suhteen. Seuraava sisäministeri Paula Risikko (kok) jatkoi ääliöliberaalia maahanmuuttopolitiikkaa, eikä tehnyt elettäkään rajatarkastusten palauttamiseksi – Paulalle riitti se, että muut maat valvoivat rajojaan, suomalaisten turvallisuudesta viis veisaten.

Kuten tässä lehdessä julkaistusta viime syksynä tehdystä maahanmuuttokyselystä käy ilmi, ovat hallituspuolueet äärimmäisen liberaalin maahanmuuttopolitiikan kannalla. Sekä keskusta että kokoomus haluavat nostaa pakolaiskiintiötä, sisäministerinä Risikko esitti sen nostamista nykyisestä 750:stä 1050:een kun taas miljonääri Juha 

Sipilä olisi ottamassa jopa 2000 pakolaista – tämä siis turvapaikanhakijoiden lisäksi.

******************

Ilmasto ja maahanmuutto. Ensiksi mainittu on luonnonvoima, toinen poliittinen päätös. Ilmasto on aina muuttunut, ja tulee muuttumaan. Muuttoliikettäkin on aina ollut, kyseessä ei ole uusi asia. Kansallisvaltioiden tulisi kuitenkin itse päättää se, kuka tulee sisään ja millä perusteella. Tämä on kansallisen turvallisuuden lähtökohta ja Suomen hallitus sen viimekädessä ratkaisee.

Jos ilmastokeskustelua käydään, tulisi tuoda esiin etenkin Afrikan ja Lähi-Idän massiivinen väestönräjähdys, joka aiheuttaa maapallon kantokyvyn heikkenemisen ja sitä kautta huonontaa elinolosuhteita.

”Ei tullutkaan ilmastovaaleja, tuli maahanmuuttovaalit.” Jatkokysymys: Ovatko kansalaiset vaaleja varten vaiko vaalit kansalaisia varten? Kuka päättää, mistä puhutaan? Kansa, poliittinen eliitti vai media? Laittakaa vinkkejä sähköpostiin, mistä haluatte keskustella (seinajokinenlehti@gmail.com).

Piia Kattelus-Kilpeläinen